Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Demolition Robots K.K. για το Switch

*
Η Throw the Warped Code Out, η ομάδα ανάπτυξης του Back in 1995 με βάση στο Τόκυο, δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη του 4-player co-op Demolition Robots K.K. Σε αυτό οι παίκτες έχουν τον έλεγχο ανεξάρτητων εργολάβων καταστροφής κτιρίων, οι οποίοι με τη σειρά τους χειρίζονται τεράστια ρομπότ που γκρεμίζουν κτίρια. Σκοπός είναι το γκρέμισμα όλων των κτιρίων ενός χάρτη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μάλιστα οι καταστροφές θα πρέπει να περιορίζονται εκεί, μιας και τιμωρούνται “επιθέσεις” εναντίον άλλων ρομπότ. Μια prototype έκδοση του Demolition Robots K.K. θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή στην Digital Games Expo στην Akihabara στις 4 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch κάποια στιγμή στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*